top of page

Affärs- och verksamhetskonsult, Liv & Pension FiDo Consulting


Affärs- och verksamhetskonsult inom Liv & Pension till FiDo Consulting

 

Är du vår nya affärskonsult inom Liv & Pension? Uppskattar du fokus på hög kompetens och genomförandekraft tillsammans med kunniga kollegor kan detta vara en möjlighet för dig!

 

Nu söker vi fler kollegor som brinner för att utveckla Försäkring, Liv & Pension och de ökade kraven som ställs på automatisering och digitalisering och nya typer av försäkringssystem. Som affärs- och verksamhetskonsult hos oss på FiDo blir du en del av ett engagerat team som ingår i ett starkt nätverk med mångåriga kontakter och högintressanta uppdrag inom bank och finanssektorn. Kanske är du konsult idag eller ser det som ditt nästa steg i din utveckling. Har du gedigen erfarenhet inom området Försäkring, Liv & Pension eller brinner du för förändringsledning? Då hoppas vi att du är intresserad!

 

Vi på FiDo Consulting är oberoende konsulter, nischade inom bank, finans och försäkring. FiDo betyder ”jag litar på” men för oss betyder det också kul på jobbet. Vi tror på utbyte av erfarenheter, både professionellt och vid sidan av. Våra konsulter är uppskattade för sin breda metodkunskap som tex uppdragsledare eller förändringsledare, i kombination med

spjutspetskompetens inom betalningar, försäkring/liv och pension och långsiktigt sparande.

Vi stöttar våra kunder i förändringens alla faser med beprövade metoder inom strategi- och målbildsarbete, förändringsledning, projekt- process- och kravledning.

 

Vi startade september 2017 och är idag 16 konsulter med gedigen erfarenhet från branschen. Vi är stolta över vår höga beläggningsgrad sedan start samt den höga kundnöjdhet som vi kontinuerligt mäter.

 

Vill du veta mer om tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Caroline Ekman på tel 0736-608226 eller caroline@brightpeople.se

Comments


bottom of page