top of page
2M7A7876.jpg

VÅRA SPECIALISTOMRÅDEN

Strategi och Affärsutveckling

Om du söker topptalanger med konsultbakgrund till roller inom Strategi och Affärsutveckling kan vi snabbt identifiera och nå ut till kandidater som våra kunder efterfrågar.

Tack vare mer än 100 lyckade rekryteringar sedan 2007 från ledande konsultbolag som McKinsey, The Boston Consulting Group, Bain, Accenture, Kearney, Roland Berger, Oliver Wyman m fl till roller inom Business Development, Strategy, M&A, Internal Consulting Practices, Program Offices, Corporate och Business Control etc. har vi utvecklat ett omfattande nätverk med topptalanger i Norden. Med vår erfarenhet av vad dessa kandidater kan erbjuda och vad dom söker kan vi hjälpa våra kunder att forma rollen för att attrahera rätt profiler men också skapa förutsättningar för en långsiktig och lyckad rekrytering.

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kontakt:

Edvard König

edvard@brightpeople.se

Mobil: +46 709 78 35 00

_MG_4757.jpg

Operations & Transformation

Har du behov av att rekrytera inom Operations som t ex inköp, supply chain, sälj och marknad eller finans? Många av våra kunder strävar efter Operational Excellence inom flera funktioner  men vill hellre hellre rekrytera än köpa in konsulter. Våra kandidater har oftast en bakgrund som managementkonsult på något av de ledande konsultbolagen och letar efter roller i linjen.

Bright People har lång erfarenhet av att hjälpa företag att rekrytera till funktioner inom PMO,  Business- och Digital/ IT Transformation, Strategic Program, Change/Initiatives m m. Vad företagen väljer att kalla deras arbete med att skapa Operational Excellence varierar  liksom deras syn på hur man organisatoriskt väljer att göra det. Viktigt blir helhetsperspektivet och samordning av de olika förändringsprojekten mellan Vision, Strategi, Affärs- och verksamhetsutveckling med IT/ digitalisering/teknikutveckling som en kritisk del i arbetet. Bright People har lång erfarenhet av att stötta i organisationsfrågor skapa rollbeskrivningar, men främst att hitta de profiler som passar bäst för företagets transformation efter mer än 100 rekryteringar inom Operations och Transformation

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kontakt:

Edvard König

edvard@brightpeople.se

Mobil: +46 709 78 35 00

_MG_4757.jpg

Finans

Med lång erfarenhet och kompetens på området stöttar vi våra kunder som söker chefer, specialister och andra nyckelpersoner till högre befattningar inom finans- och ekonomifunktioner på företag samt till finanssektorn.

Vi ser lång och djup kunskap på området som en förutsättning för en lyckad rekrytering och har både kunskapen samt ett stort nätverk av ledare och specialister att tillgå inom bank, finans och försäkring.

Med ett stort antal genomförda rekryteringar av nyckelpositioner i branschen hjälper vi er att skapa förutsättningar för en långsiktig och lyckad rekrytering! Förutom chefer och specialister inom bank och försäkring, stöttar vi i rekrytering till finansrelaterade positioner i näringslivet med fokus på CFOs, Business Controlling, Financial Controlling, Treasury, inhouse M&A, Skatt, Compliance, Juridik, Risk, Internal Audit samt Investor Relations.

 

Hör gärna av dig så berättar vi mer.

Kontakt:

Caroline Ekman

caroline@brightpeople.se

Mobil: +46 703 660 82 26

Caroline.jpg
bottom of page