top of page

Managementkonsult inom ekonomisystem/ CFO området till HerbertNathan & Co Stockholm
HerbertNathan & Co är Skandinaviens ledande konsulter inom expertkompetens när det gäller strategi, upphandling och genomförande av digitalisering. De är specialister på stöd vid transformationer och investeringar i större IT-system (t.ex. Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system och BI-system).


Om rollen


HerbertNathan & Co växer och söker nu erfarna konsulter med bakgrund inom ekonomiområdet och fokus på strategiomläggningar, implementation och genomförande av transformationer inom IT, och som vill vara med på deras resa framåt och bygga vidare på deras erbjudande och leverans till kund.


Som konsult hos HerbertNathan & Co blir du en del av ett litet och erfaret team på 18 personer i Stockholm där det finns stort utrymme att påverka affär och uppdrag. Efterfrågan på management konsulttjänster inom CFO området med fokus på digitalisering är stor och därför behöver de stärka upp teamet främst på leveranssidan.


Har du arbetat som managementkonsult på konsultfirma eller som applikationskonsult hos IT leverantör inom ekonomisystem och/ eller i linjen på större företag med controlling där fokus legat på systemfrågor kan detta vara tjänsten för dig!


HerbertNathan & Co kommer även bygga upp bredare rådgivning inom CFO området där din expertis kommer väl till nytta! Företaget är fortfarande tidigt inne på en ambitiös tillväxtresa och letar därför efter medarbetare som tycker att det är roligt att vara med och bygga vidare på ett snabbväxande bolag, att ta initiativ och göra det lilla extra för bästa leverans och upplevelse hos kund.


Om företaget


HerbertNathan & Co är marknadsledande i Skandinavien när det gäller rådgivning avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd.


HerbertNathan & Co är ett fristående företag och arbetar helt oberoende av systemleverantörer och konsultföretag med leverantörsintressen och har uteslutande fokus på att leverera hög kvalitet till våra kunder.


Vi bistår verksamheter och organisationer i alla faser av ett affärssystemsprojekt, både under upphandling, implementering och efter implementering. Vi informerar om hur man uppnår det verksamhetsmässigt mest optimala resultatet i samband med investeringar gällande affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och Beslutsstöd.


HerbertNathan & Co’s strategi är att vara den ledande rådgivaren inom området Affärssystem och HR-system. Vi har sedan 2003 medverkat som rådgivare till ett stort antal företag och organisationer avseende förändringar gällande Affärssystem samt publicerat rapporter om marknaden för Affärssystem i Sverige, Norge och Danmark. Detta har gett oss en unik kompetens gällande leverantörerna och deras systemlösningar.


Företaget har idag ca 40 fast anställda konsulter som är fördelade på våra kontor i Köpenhamn, Århus, Göteborg, Stockholm, Karlstad, Lund och Oslo.


Utöver att vi medverkar som rådgivare publicerar vi rapporter om verksamhetssystem avseende Affärssystem, Ekonomisystem, HR-system, Lönesystem och CRM-system samt medverkar i konferenser och mässor om verksamhetssystem i Sverige, Norge och Danmark.


För mer information om företaget och rollen vänligen kontakta:

Caroline Ekman

Senior Executive Search consultant

BrightPeople AB

Comments


bottom of page